10 maj 2013

Några bilder medan vi fixar..

Tog bort spisen och det var inte direkt fräscht bakom..
Slet bort den gamla möbeln och slipade och målade, blev i alla fall lite bättre..
Tröskeln mellan hallen och köket har vi slipat och målat om tre eller fyra gånger sedan vi flyttade hit. Nu tröttnade vi och hyvlade bort alla lager (tröskeln bestod av 3 lager på varandra, glömde att ta en före-bild). I stället för en vit tröskel så har vi nu brunbetsat den så den går ton i ton med andra detaljer i köket. Förhoppningsvis kommer den också att bli mer hållbar än vanlig lackfärg.
Sista sektionen av bröstpanelen hade Mr. Engström planerat att smacka upp i går men det saknades en hörnlist så det blev inte av. Här ser ni hyllan med våra elektronikgrejer som Mr. Engström snickrat ihop, tyvärr måste dessa grejer vara i matsalen eftersom det första telefonjacket sitter där..

I morgon medan jag är på jobbet skall Mr. Engström åka till Ikea och Bauhaus och köpa de sista grejerna till renoveringen. Blir skapligt roligt att komma hem och fixa och trixa. Tänk vad glad man blir när det blir så bra.
Vi hade tänkt gå på bio efter jobbet men det går ingen film som vi är intresserade av för tillfället så det får bli en annan gång.

1 kommentar:

  1. Fasen så skoj att fixa o trixa och få det som man vill. Fint blir det.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)