27 oktober 2013

Jobb på dagen, shopping på kvällen

Min jobbhelg är över och jag har så jävla ont i kroppen, ryggen tar mest stryk men även fötterna. Idag var en jobbig dag, fjorton avresor och bara en stannis och rummen såg ut som skit. Det är alltid jobbigt på söndagar när folk har partajat och stökat till under helgen. På vardagarna brukar vi ha tjugotre rum var, det är stressigt men det går.
I går efter jobbet blev det storhandling på Ica Maxi, en sväng på stan (nya kläder till Mr. Engström och ett par ordentliga jobbskor till mig). Sedan blev det middag på Choys Garden, nästan så jag börjar tröttna lite på tjingtjong-mat vid det här laget..

Ansiktsvatten & ansiktmask från Neutrogena
Volymschampo från Naturelle
Soc Walkingsskor från Stadium
Idag blev det en tripp till Ikea, där hittade vi lite smått och gott..
Röda dörrmattor, som inte skall användas i hallen, vi skall istället ha dom nedanför sängen.
Prydnadskuddar som matchar mattorna.
Nu måste jag ta bort det rosa överkastet och lägga på ett vitt istället, annars ser det inte bra ut.
Doftljus, liljekonvalj
Doftljus, vanilj
Doftljus, rosa rosor & liljekonvalj
Ledlampor som skall stå på våra sängbord.

Har precis packat upp allt, strukit en skjorta till Mr. Engström, tänt ett doftljus i sängkammaren och ligger nu och myser. Vi började kolla på en film igår, Förtroligheten (svensk så klart), kanske skall kolla klart på den innan vi faller i sömn, hann inte se så länge men den verkar lovande.







5 kommentarer:

  1. Vilka snygga lampor, pris? Orkar inte googla haha. Jag införskaffade mig snabbt ett par träningsskor efter en dag med tofflor på praktiken. Hade så jävla ont när jag bytte från tofflor till ytterskor haha.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lamporna kostade bara 99kr, blev skitbra på sängborden. Finns i vitt också.
      Vad har du börjat på för praktik? Nu blev jag nyfiken, tell me. Har inte skickat boken än, skall försöka få iväg den nu i veckan men jag är ledig så vet inte om jag kommer lämna huset, haha..

      Radera
    2. Ja du, nu ska du få höra om min nya "sysselsättning" Läser till undersköterska, nu har jag varit ute snart 1 månad på ett äldreboende. Trodde aldrig det skulle fungera men det är riktigt roligt och är rätt impad över mig själv att jag inte vände i dörren, haha. Ingen fara över boken, den dyker väl upp :)

      Radera
    3. Fan vad roligt! Men oväntat, jag trodde du skulle plugga till dagisfröken eller vad fan det heter nuförtiden. Hur lång tid tar det att bli uska?

      Radera
  2. Nej tack ingen dagisfröken för min del, räcker gott och väl med mina egna haha. Det tar 3 terminer så jag har nästa år kvar också.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)