17 december 2013

Julstök

Jävlar vad jag har julstökat idag.
På julafton kommer mina svärföräldrar, Jim och Angelica hit, skall bli riktigt riktigt roligt. Var en aning skeptisk till att vi skulle fira jul hemma hos oss men nu känns det bra, jag trivs nog ganska bra med värdinnerollen trots allt.
Jag har möblerat om, städat och pyntat hela biblioteket, köket och vardagsrummet + badrummet på nedervåningen, flyttat ner granen (frågade Mr. Engström i morse om han trodde jag skulle kunna bära ner hela granen nedför trapporna med pynt och allt, det trodde han inte och han bad mig att inte ens försöka mig på det). Nu är granen i alla fall nere, jag trotsade honom, det gick hur bra som helst och inte ramlade jag i trappan heller. Jag har planerat julaftonens dukning, nu ljuger jag lite grann för jag har faktiskt redan dukat också.. Jag har förberett en välkomstbricka (inte det ätbara förstås...) Vad har jag mer gjort.. Kånkat undan löpbandet som väger skitmycket, putsat silver, tvättat, kastat gamla blommor, hängt upp gardiner m.m.

Nu tänker jag ta kväll och det gör jag tillsammans med Anna Pihl.
I morgon kommer äntligen Mr. Engström hem, inge vidare att sova ensam men jag har ju Banjo i sängen och Molly nedanför, det får duga för inatt.

2 kommentarer:

  1. Är han ute på galej igen.
    Visst är det roligt att pynta och greja, men det kommer den dagen allt ska bort inte lika roligt. ha det bra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är roligt och den dagen allt skall bort förtränger jag just nu.

      Nej inte galej, han har varit både i Norrköping och Jönköping på studiebesök.

      Radera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)