15 december 2013

Nytt skafferi och golv

Efter många om och men så valde vi att riva bort vår vedlåda, trots att vi har renoverat den och satt upp datorskärm m.m. Vi eldar nästan aldrig i vedspisen i köket och när vi väl gör det så kan vi faktiskt gå och hämta ved.. Istället för vedlåda har vi valt att ha ett skafferi bredvid kylen, underlättar mycket eftersom vi slipper gå till köksön för att hämta grejer när vi lagar mat.
Har jobbat nästan hela kvällen med att få upp kylen- och frysen på en sockel, på så vis kommer överskåpen att hamna i samma höjd som det nya skafferiet.
Vi valde en vanlig Pax-stomme från Ikea och dörren som vi valde heter Birkeland. Vi vill inte ha en täckande skafferidörr så därför valde vi denna som matchar med våra vitrinskåpsluckor, lite snitsigt skall det ju faktiskt vara!
Detta blir så jävla bra, nu fattas bara lister till klinkersen så är det färdigt + överskåpet så klart men det kommer när det kommer..

Golvet är också nytt, eftersom vi inte hade lagt klinkers under vedlådan så var vi ju tvungna att göra det nu, kruxet var att den klinkersen vi hade inte längre såldes så det var bara att riva bort det "nya" golvet, köpa ännu ett nytt och lägga igen... Först tyckte jag att det var oerhört tråkigt men nu är jag bara glad, detta blev mycket finare än den grå klinkersen vi valde från början.
Det kostar tydligen att ligga på topp.

1 kommentar:

  1. Det var bra nu behöver ni inte springa runt hela köket för och hämta grejorna

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)