17 december 2014

Bokat och klart :)

Vi hade en underbar dag igår! Det fanns verkligen inte ork att blogga eftersom vi var och shoppade järnet. Herregud vad vi handlade igår och herregud vad vi var trötta när vi kom hem. Det var inte kul att kliva upp i morse! Längtar verkligen till imorgon då jag får sova hela förmiddagen och sen dyka ner i alla shoppingpåsar :)

Som ni ser så har vi bokat resa också. Vi ville åka i mellandagarna och fira bröllopsdagen utomlands men det sket sig eftersom vi var ute så sent. Fanns inga resor kvar överhuvudtaget i mellandagarna så vi åker den 8 januari. Vi ville till Kap Verde men då var vi tvungna att vänta ytterligare en vecka och det funkar inte eftersom vi har ett viktigt möte i slutet av januari som vi längtar efter att delta i. Så det blev Gran Canaria. Vi använde presentkortet vi hade så resan blev skapligt billig, då lyxade vi till det lite och tog en juniorsvit med egen terrass. Behöver jag säga att jag längtar..?

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja visst, det här behöver vi verkligen!
   Första gången vi åker utomlands tillsammans också..

   Radera
 2. Vi ska åka dit den 20:e dec. vi bor på Gloria Palace Royal :) Ååh så tråkigt att vi inte är där samtidigt :( hade varit så mysigt o få träffas <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pappa berättade att ni skulle resa men jag kom inte ihåg vart. Men gud, ja det var verkligen synd att våra resor inte "krockade", hade varit superkul att tillbringa lite tid tillsammans :)

   Då åker ju ni snart, jag önskar er en underbar resa och God Jul! Hälsa Tommy så mycket :)

   Radera
 3. Jobbar några timmar på eftermiddagen sen hem o fixa färdigt det sista, tar in på Arlanda hotell i morgon eftersom vi flyger så tidigt på lördag. Önskar er en härlig Jul o ett Gott Nytt År <3 KRAM

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)