30 augusti 2016

En bra natt

Inatt blev det mat kl. 22, 03 och 7.30, riktigt nice till skillnad från igår då hon skulle äta med bara två timmars mellanrum :(
Tog in nestet i sängen igen, tänkte att hon skulle sova i det men när hon hade somnat på mig och jag skulle lägga över henne blev jag så saknig så hon fick sova i min säng i alla fall. Det går mycket bättre när hon sover bredvid mig än i nestet för då kan hon välja mellan att sova på rygg eller sidan. Ibland vore det ju nice att få röra sig fritt i sin egen säng men men..

Runt kl. 10 ville hon gå upp för dagen men det var inte direkt jag sugen på, försökte söva henne men som ni ser på bilden gick det inget vidare, hon var pigg som sjutton så det var bara att vingla upp..

11 kommentarer:

 1. Men så jäkla gullig hon är. Det ser ut som hon skrattar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var något slags joller-skratt.. För att sekunden efter bryta ut i hysterisk gråt, hehe..

   Radera
  2. Hahaha..
   Synd att det är så pass bit mellan oss annars hade jag nog hängt hos er i tid och otid och jollrat :)Eller det kanske är tur att det är en bit, annars hade ni blivit galna på mig :D

   Radera
  3. Nej, vi hade inte blivit galna! Tycker också det är synd att det är så långt mellan :(

   Radera
 2. Här är det mat varannan timme dygnet runt som gäller. Känner mig som en mjölkkossa. Meeen så länge han inte skriker nätterna igenom så är jag nöjd 😊. Söt lilla Cate är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det blir väl mat oftare när dom ammas. Vi ger bara ersättning för jag orkar inte kämpa med den där bröstpumpen..

   Radera
 3. Oj så bra hon sover på natten, ammar du bara? Milton äter/ammas 2-3 ggr natt men han ligger bredvid så jag märker det knappt, eller jag ger han bröstet och sover vidare :)

  Jo angående att ligga på mage i babygym. Vi lät Milton göra det vid 3 veckors ålder ungefär, han var stark direkt, sen är man ju med och kollar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här var nog första gången hon sov så bra :) Nej jag ammar inte överhuvudtaget, ger bara ersättning. Det är det som är så drygt, att gå ner i köket och fixa i ordning..

   Vår lilla är också väldigt stark i nacken! Blev 3 veckor idag :)

   Radera
 4. Men då är det bara att börja med det, på mage i babygymmet :)

  SvaraRadera
 5. Haha kommer ihåg när vi kunde ligga i sängen till 10 också! Nu vaknar hon oftast vid 8-8.30 men brukar gå upp först vid 9. Då ligger hon och pillar i mitt ansikte så jag ska vakna :p

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)