4 augusti 2016

Gravid | 9 dagar över tiden

I natt och i morse kom det mer vatten än det gjort tidigare, jag ringde till förlossningen för jag ville veta vad jag skulle göra.. Barnmorskan som jag pratade med trodde inte att det var vatten utan urin eller flytningar. Jävla dumt, jag vet att det är vatten!
Hon bad mig sätta i en binda och återkomma inom en timme om den hade blivit genomblöt, det hade den inte så jag ringde aldrig upp igen. Har känt att det småsipprar lite nu under dagen också.

I morgon skall vi till barnmorskan i Sala, vet inte hur det går till men jag vill att hon skickar en remiss för igångsättning till Västerås då. När jag ringde förlossningen frågade jag när dom sätter igång, efter två veckor var svaret jag fick. 14 dagar har gått på tisdag nästa vecka (om det är så dom räknar).

9 kommentarer:

 1. Hon är seg men ha tålamod kommer nog snart pappa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt tålamod är inte så bra just nu, detta tär på mig väldigt!!

   Radera
 2. Hoppas hon kommer snart! <3
  Kram AMie

  SvaraRadera
 3. Men lilla vännen vad hon verkar mysa på där inne <3

  SvaraRadera
 4. Vill inte göra dig nervös men jag hade nog åkt in till förlossningen för en extra koll, låter inte bra att läcka fostervatten flera dagar på raKen. Min kusin läckte och det blev missat, till slut var vattnet grönt för att bebisen hade bajsat i vattnet och nivån var så låg att hon fick göra akutsnitt. Det är ju säkert ingen fara. Men ändå. :)

  Lycka till. Jag har 56 dagar kvar. :D

  /Jessica (fd Ström)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh vad roligt att höra från dig, shit vad kul :) :) Och grattis till graviditeten!

   Enligt bm på förlossningen är det ingen fara för att vattnet hela tiden återbildas + att dom pratar om att det lika gärna kan vara urin eller flytningar men det tror inte jag.. Men jag skall till min vanliga bm om några timmar, skall fråga vad hon tycker och berätta om min oro, för detta gör mig stressad.

   Kram

   Radera
  2. Åh okej men dåså va skönt. :) Man hör ju oftast bara skräckhistorierna också så. Hoppas allt går strålande och att hon kommer snart!!

   Och taaack!! Ska också ha en liten tjej. Någon berättade för mig att du var gravid och då kom jag på din blogg så har varit in och snokat lite ibland. Hihi. Kul att läsa om någon som ska ha tidigare än en själv.

   Kram på dig!

   Radera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)