18 augusti 2016

Hur kommer natten bli?

Lilla primadonnan har sovit mycket under dagen så nu väntar säkert en jobbig natt, hon är pigg och grinig som sjutton nu i alla fall.. Nu är hon nere med Mr. Engström medan jag pumpar för fullt. Försökte nyss amma men det gick inget vidare när hon var så hysterisk..

När gästerna åkte hem på förmiddagen gick vi och lade oss men Cate vägrade sova i nestet hur jag än bar mig åt, ville bara ligga på bröstet hela tiden och så får ju inte jag somna. Jag gick ner och matade henne och efter det somnade hon på mig och sov i flera timmar.. Det var skönt när Mr. Engström vaknade och tog henne, hade skapligt ont i ryggen då efter en konstig ställning i soffan så länge.

6 kommentarer:

 1. Det där är så jobbig tid när bebis inte sover på natten. Det verkar som att dom har en inbyggd klocka som säger -"när Mamma & Pappa vill försöka få minsta lilla blund, då vill jag ha all uppmärksamhet. Ingen tröst i nuläget, men det kommer såklart bli bättre.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Varför inte testa att sova med henne på bröstet? Milton vill ligga nära ännu och ibland somnar jag med honom på bröstet, men innan har jag lagt kuddar på varje sida arm som stöd ifall jag skulle tappa greppet, eller slappna av för mycket. Testa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, vi vågar faktiskt inte somna med henne på bröstet, just ifall vi skulle tappa henne eller somna.. Och så är det större risk för PSD när dom ligger på mage och då vågar vi absolut inte chansa :(

   Radera
  2. Jag är också livrädd för det men man har koll när de ligger på en, dessutom ligger inte jag plant utan sitt/ligger med kuddar :)

   Radera
  3. Jag ligger inte heller plant, gud så oskönt! Bullar upp ordentligt med kuddar :)

   Radera
 3. Emma sov också bara på mig i början. Iaf på dagarna. Är i princip samma nu, jag måste vara bredvid henne och ha bröstet nära munnen. Segt ibland, men det är ju bara en kort period i livet.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)