11 augusti 2016

Lilla pinglan

Mitt hjärta svämmar över när jag ser vår lilla goding <3
Idag var barnläkaren här och undersökte henne, hon fick tipp topp på allt så idag skulle hon följa med Mr. Engström hem och mata djuren men det blev inte så.. Babyskyddet hade vi så klart i bilen men man behövde en särskild nyckel för att ställa in bältet i stolen, det hade vi inte i vår vildaste fantasi kunnat tänka oss att man behövde! Så nu ligger hon bredvid mig och snusar, skall försöka vila lite jag också, det blir inte mycket sömn på nätterna.
Och vet ni, jag kan gå igen! Har ju inte kunnat gå sedan operationerna för att epiduralen gjorde att jag inte kunde använda ena benet. Idag togs den bort (sent, men har fått läkemedel genom den hela tiden) och bara några timmar efteråt kunde jag lyfta på benet så nu har jag varit ute i korridoren och gått med en fysioterapeut.
När läkaren gick ronden i morse sade han att om det inte vore för benet så skulle han skicka hem mig men nu ville han vänta ett par dagar, får se vad han säger imorgon :)

Jag skrev fel tidigare, Cate vägde inte 4415 gram, utan 4515 gram :)

5 kommentarer:

 1. Du och en till fick komplikationer av epiduralen. Hennes ben blev till och med blå vid foten. Jag håller alla tummar och tår att du snart får åka hem. Kram ❤

  SvaraRadera
 2. Så söt :)

  Jag mådde dåligt efteråt av epiduralen, likaså båda mina första barn under förlossningen (de påverkades av den).

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Så härligt att du piggnar på dig mer och mer :)

  Hon är så fin Cate, så perfekt <3

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att du börjar må bättre. Så fin hon är Cate❤️

  SvaraRadera
 5. Lillsnuttan <3 så söt. Ha inte för bråttom att komma hem, se till att du mår riktigt bra först/ kramar till er alla <3 <3

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)