6 augusti 2016

Nu verkar lilla C börja bryta sig ut

Det var vattnet som gick ordentligt i natt, nu sipprar det inte längre utan rinner. Mina bindor är bortlagda och förlossningens blöjor och nättrosor är på.. Mr. Engström tyckte att jag skulle lägga ut ett foto på min blöjröv men nä, det vill jag inte utsätta er för, haha..

Vi är hemma igen, hade skapligt med värkar men dom är än så länge lätta att ta sig igenom. Har haft en på hemvägen som var vidrig, precis när vi skulle in på en mack och handla, då fick jag ta Mr. Engström till hjälp. Annars kommer dom och går hela tiden, dom "snälla" värkarna :)

Skulle jag börja blöda som en mens, om jag får över 38 graders feber eller om vattnet blir grönt skall jag höra av mig och åka in direkt annars är det bara att vänta till värkarna är skapligt regelbundna. Tre stycken på 10 minuter men helst fem. Får se hur det känns och hur vi ställer oss till det, är ju ganska långt att åka och så noga var det inte.

På måndag kl. 08 fick vi tid för igångsättning om inget händer innan dess men jag tror hon kommer innan. Allt var bra med henne i alla fall!
Det var samma barnmorska som vi träffade i tisdags, det var bra för jag gillar henne skarpt.

6 kommentarer:

 1. Skönt att det äntligen är dags så man får bli morfar.

  SvaraRadera
 2. Åh så spännande! Håller tummarna för att lilla C snart är ute hos er!
  Bamse kram och Lycka till!
  //Amie

  SvaraRadera
 3. Oj, oj vad spännande det är nu:)
  Klart hon kommer innan måndag :)

  SvaraRadera
 4. Nu så, verkligen spännande nu :)

  SvaraRadera
 5. Åh! Stort lycka till! :)

  SvaraRadera
 6. Åååh va spännande <3 Tänker på er och lycka till <3 <3

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)