25 augusti 2016

Testar nya blöjor | Änglamark

Storlek 2 mini 3-6 kilo.

Hittills har vi bara kört med blöjor från Libero och några stycken från Pampers. Det var först igår vi var tvungna att köpa egna för alla gratisblöjor har räckt sjukt länge! Vi har kvar nästan alla av Pampers för dom gillar vi inte, lillan får utslag av dom eftersom dom innehåller salva så dom kommer vi kasta!

Nu testar vi Änglamark (Coops egna) och hittills gillar jag dom, dom är mycket tunnare än Libero och går högre upp på ryggen. Och så känns det direkt när hon kissat, det blir liksom som en massa i blöjan som man känner utanpå. Nu har hon inte bajsat i dom nya än så jag kan inte ge något slutbetyg än.
Men det är ju bara att erkänna, det är sjukt smidigt med den gula randen som blir blå på Libero och Pampers blöjor när bebisen kissat, det saknar jag på dessa nya.
Har hört väldigt bra om ICA's och Willys egna blöjor också, skall testa dom nästa gång.

Vilka blöjor använder ni till era små?

7 kommentarer:

 1. Libero comfort 4 på dagen och Pampers babydry på natten :)
  Aldrig testat de "billigare" blöjorna, för från libero får man rabattcheckar hela tiden :p

  SvaraRadera
 2. Vi testade Lidl och de var helt okej :) Så hade vi libero. Pampers tyckte jag inte heller om. Tyckte det kändes fuktigt rakt igenom ut på byxorna.

  SvaraRadera
 3. När Ebba var mini körde vi med Libero, har även testat ICAs som vi tyckte var bra. Men nu passar Pampers bäst på Ebba. Har även testat Bamses från city gross men det var inget som vi fastande för.

  SvaraRadera
 4. Ja pampers är inge vidare, vi har kört Libero men kan testa annat också :)

  SvaraRadera
 5. Pampers fungerar hur bra som helst på Ava :) Ingen röd rumpa alls.

  SvaraRadera
 6. Vi kör Libro touch just nu på lillkillen men Oline har pampers pants. Libro fungerade bra på henne när hon var liten men sedan började de läcka och då var pampers mkt bättre. Pampers för nyfödda tycker jag är hemska dock. Det känns som att de fastnar i huden med det där "nätet" eller vad man ska kalla det.

  SvaraRadera
 7. Vi körde Libro när Isaac var liten! Dem var bäst tyckte vi!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)