6 september 2016

Inget modelejon direkt

Idag är Catie inget modelejon direkt. Det är sjukt kvavt här hemma så jag tog fram dom luftigaste kläderna jag hittade, en blus och ett par byxor som ser ut som mamelucker. Haha, min lilla mameluck <3

Natten har varit ganska bra, det var matdags runt kl. 00, 03 och 07, efter det sov vi till 9.30 :) Hade ställt klockan på 8 för jag skulle ringa till BVC och avboka läkarbesöket på torsdag men Mr. Engström löste det hela så nu kan vi åka dit ändå.
Hade tänkt ta taxi först men det blir skapligt dyrt, krångligt med babyskyddet + att jag orkar fan knappt bära babyskyddet när hon sitter i..

Catie sover mellan oss men bara på min sida och varje gång jag vaknar på natten har hon knuffat ut mig mer och mer så jag nästan ramlar ur sängen.. Nyss har jag kånkat in spjälsängen och ställt intill min säng (vi har en spjälsäng som man kan ta bort ena långsidan på), skall bli spännande att se om hon går med på att ligga i den i natt..

Har nyss hänt en liten olycka, det brakade till rejält i blöjan och när jag skulle undersöka saken så var hela babysittern nerbajsad. Hon hade en blöja i storlek 2, kanske är dags att bara använda 3:or hädanefter.. Så det blev att sanera henne i handfatet, gjorde inte henne något, hon älskar verkligen vatten!

1 kommentar:

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)