5 september 2016

Nä, ingen bra natt

Varken jag eller Catie har sovit bra inatt. Catie har legat och stånkat, stönat, frustat, halvskrikit och kastat sig fram och tillbaka. Hon verkade vara hård i magen och fick inte ut något hur mycket hon än stånkade och tog i, stackars liten :( Jag märkte att det inte var lika jobbigt för henne när hon låg på mage så hon fick ligga på mitt bröst väldigt länge inatt.
I morse tog jag fram en pysventil och försökte hjälpa henne på traven men det hände ingenting.

I fredags bytte vi mat till henne, från Nan Pro till Nan Sensitive, just för att hon är en riktig pruttis, konstigt nog har gaserna blivit värre.. Det kanske tar ett tag innan magen vänjer sig.

4 kommentarer:

 1. Vi körde också sensitive då i början, hon fes också massa av den. Men tror gaserna då kommer ut, istället för att fastna i magen/tarmarna :)
  Ammar du nåt? Bröstmjölken är ju laxerande. Har hört man annars kan ha i rapsolja eller messmör :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag ammar inte, gav upp det ganska tidigt. Orkar inte pumpa 100 gånger om dagen för att få igång det hela så nu är det bara ersättning som gäller.

   Radera
  2. Mina barn har alltid blivit förstoppade av ersättning, bara malte som klarat sig eftersom han ammat. Men rapsolja i ersättningen så blir det bättre. Och en burk katrinplommon per dag när de blivit 4 månader.

   Radera
 2. Usch ja jag kommer ihåg de första två månaderna. Då ammade hon 40min, fick ersättning och sen pumpade jag 20min. Dag som natt! Att jag orkade.. Matningen tog ju 1,5 timme varje gång..
  Men sen funkade det äntligen :)))) men skulle nog inte göra om det

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)