3 oktober 2016

Måndag

Inatt var andra natten i rad som Cate sov hela natten, åt vid kl. 23 och vaknade runt 8, härligt :)

Den här veckan har vi inga planer förutom på fredag då vi skall till BVC, då skall jag tydligen fylla i något papper och prata med sköterskan om hur jag mått sedan förlossningen, något "psyktest" typ..

Har försökt få tag på MVC också, skall boka tid för återbesök men det går inte! Dom har en timmes telefontid varje dag men det är nästan alltid upptaget, är det inte det så går det inte fram riktiga signaler, bara någon konstig ton. Tog upp det med min barnmorska förut och då berättade hon att när det inte är upptaget så har dom patienter (på sin telefontid!). Snacka om att dom behöver anställa fler! Hade det inte varit för att jag vill ta cellprov så skulle jag strunta i att boka en tid. Nu får jag väl försöka jaga dom imorgon igen..

5 kommentarer:

 1. Men hjälp!! En hel natt! Kolla bara upp så Cate inte är för liten för att inte äta på så lång tid, men låter ju helt underbart!
  Jag är glad för 4 timmar i sträck liksom 😂

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nädå, enligt barnmorskan så har hon att ta av så det var ingen fara :) Vi ger henne lite mer mat sista målet också. Men så bra sover hon ju inte varje dag..

   Radera
  2. Eller BVC-sköterskan menade jag, inte barnmorskan..

   Radera
  3. Vad bra! Det låter ju som en dröm! Haha har inte sovit en hel natt sen nångång i början på graviditeten ju :p

   Radera
  4. Ja, vissa nätter är riktigt lyxiga :) Inatt däremot ville hon ha mat runt kl. 04, då hade hon ätit runt kl. 22 innan..

   Radera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)