19 november 2016

Lördag

På lördagar går alltid Mr. Engström upp tidigt och jag sover vidare 💤.. Jag brukar mata Cate en gång i sängen på morgonen och efter det somnar hon om en liten stund. När hon vaknar igen så tar Mr. Engström henne och jag sover vidare. Idag lyxade jag till det med öronproppar så jag sov ända till kl 14. Älskar lördagar då jag får sova länge utan att vakna av Cate till och från.

Imorgon blir det relativt tidigt, då åker vi till Västerås. Julmarknad och shopping till Cate står på schemat, mysigt :)

3 kommentarer:

 1. Sov till 14?! Haha hur är det möjligt!!! Jag får ångest när jag sover längre än 9, känns som om jag slösar bort dagen då 😛😂

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe.. Det bästa som finns är att sova. Länge....

   Radera
 2. Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Själv sover jag alltid med öronproppar. Sover så mycket bättre och djupare när jag slipper störande ljud. Min make snarkar så utan öronproppar skulle jag inte kunna sova. Tycker att det blir så tyst och skönt när man har pluggar in öronpropparna riktigt djupt i öronen. Ibland får jag dock lite ont i öronen av öronpropparna. Har du något bra tips på sköna öronproppar?

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)