4 november 2016

Varit hos BVC | 2 månader + 26 dagar

Som vanligt gick det bra hos BVC, hon växer så det knakar. Vi tog upp att vi är oroliga över att hon är platt i bakhuvudet men det behövde vi inte oroa oss för, det var inte alls för platt enligt sköterskan + att det kommer bli bättre nu när hon ligger på mage oftare.

Vaccineringen var inge rolig (så klart!). Jag satt med henne halvliggande i knät och höll hennes händer mot bröstet medan två sköterskor stack henne samtidigt i varsitt lår. Hon reagerade knappt när nålen gick in men sen när dom sprutade in vätskan blev hon så himla rädd och skrek och grät hysteriskt :( Usch vad hemskt det var att se.

Vikt: Från 6300 till 6965 gram
Längd: Från 63,1 till 65,7 cm
Huvudomfång: Från 39,4 till 40,5 cm

Här är när vi åkte hem, så himla nöjd :)
Den här boken fick hon, så himla snällt. Bläddrade igenom den i bilen och den är jättefin och har alla gamla sånger och ramsor jag själv kommer ihåg från barndomen. Jag läser redan för Cate men det vi brukar läsa kan vi utantill vid det här laget så den här blir perfekt!
Nu är hon superkinkig, inte varit med om maken! Gråter, gnäller och stånkar sen somnar hon men vaknar på en gång. Det här inlägget har tagit mig typ en timme att skriva.

3 kommentarer:

  1. åå jag tror det är den boken vi ska få hämta från bibblan nu! Här får man presentkort vid 8 månader och hämta bok :)

    få se 3 månader och 3 dagar så var Emma: 7,07 kg och 63,9cm och 41,6 cm huvud.
    så de är väldigt lika, men C är längre =)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)