19 december 2016

Finfrukost đŸ©

Idag Àr jag och Cate i Sala, kl. 9.30 skall vi till BVC och pÄ eftermiddagen Àr det sista förÀldratrÀffen. Skall bli sÄ spÀnnande att se hur mycket Cate vÀger och hur lÄng hon Àr nu.

Vi har tagit en promenad pĂ„ cirka en timme, Ă€r riktigt skönt ute idag. 
Och nu Àr det julveckan, jisses vad snabbt det gÄr! Alla klappar Àr inhandlade, köpte faktiskt allt pÄ Internet i Är. Sista klappen till Cate kommer pÄ posten imorgon eller pÄ onsdag.

Var inte kul att kliva upp tidigt idag, ville verkligen vara hemma och pyssla och fixa det sista i vardagsrummet men det fÄr bli imorgon.

IgĂ„r sent pĂ„ kvĂ€llen nĂ€r vi hade gĂ„tt och lagt oss sĂ„ var det nĂ„gra idioter som Ă„kte förbi oss och sköt nĂ„gon smĂ€llare/raket eller nĂ„got, tvĂ„ jĂ€vligt höga smĂ€llar blev det och sedan hörde jag en bil rivstarta. Sade till Mr. Engström att nu sköt dom sĂ€kert sönder vĂ„r brevlĂ„da đŸ“Ș. NĂ€r vi Ă„kte i morse kollade vi och vĂ„r grannes brevlĂ„da lĂ„g pĂ„ vĂ€gen i tre delar men vĂ„r satt faktiskt kvar pĂ„ stĂ€llningen, den sĂ„g inte allt för trasig ut. JĂ€vla idioter det finns. Och stackars vĂ„r gamla granne som mĂ„ste köpa ny och sĂ€tta upp.

PÄ onsdag kl. 10 har jag lÀnkbyte med en tjej som heter Magdalena, missa inte det :)

2 kommentarer:

  1. Jag har köpt det mesta pÄ nÀtet ocksÄ, perfekt :)

    Ha det sÄ trevligt pÄ trÀffen!

    SvaraRadera
  2. Vilka jÀkla knÀppgökar som Äker omkring och förstör brevlÄdor.
    Den dÀr frukosten ser riktigt smaskig ut :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)