24 januari 2017

Äntligen beställt matkasse!

Vet inte hur länge vi pratat om att beställa någon matkasse, ikväll tog vi oss tid och kollade upp vilka alternativ som fanns. Vi kom fram till att City Gross Flexkasse blir bra. Vi kommer köra kassen varannan vecka. Var ju riktigt kul och sitta och välja maträtter, äntligen blir det lite variation på middagen här hemma. Tyvärr har dom inte hemleverans, vi bort för långt ut på landet.

6 kommentarer:

 1. Spännande. Vi har också funderat fram o tillbaks på matkasse, men eftersom vi behöver göra 2 matlådor varje dag så har vi inte hittat nån som passar riktigt bra. Men ska nog testa nån under semestern sen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men då borde det ju funka med en kasse för 5 personer?

   Radera
 2. Berätta vad nu tyckte om den sen :) Vi funderar på att börja ta någon matkasse igen också. Sist så testade vi ICAs familjekasse men vi tröttnade på den ganska så snabbt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut!
   Vi får inte hämta första kassen förrän den 6 februari så jag hör av mig efter det.

   Vi kollade också på ICA's kassar men det var bara familjekassen som hade för 5 dagar, resten 3 dagar och det tycker vi inte är något att ha. Vi ville åtminstone ha 5 dagar men nu tog vi 7 på City Gross.

   Radera
 3. Vi är veteraner på matkassar! Haft varannan vecka sen vi flyttade till vrås för 5 år sedan 😊 Testat Ica familj, citygross och linas. Men 4 år totalt har vi haft ICAs, den passar bäst eftersom det är lättast att hämta ut den, ligger påhängen hem från Eriks jobb. Citygross gillade vi också, men blev omväg.
  Linas är dyr och krånglig, men har hemleverans 😛

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)