30 januari 2017

BVC-besöket blev inställt

Under dagen upptäckte jag att jag hade ett missat samtal från vår BVC-sköterska.. Dagens tid blev inställd, uppfattade inte riktigt varför men det var något med läkaren som skulle vara med. Fick en ny tid på torsdag men måste ringa henne imorgon och boka om, torsdag passar inte för oss :(

Jag och Cate klev av vid Mr. Engströms jobb i morse och promenerade in till stan, det är så fint och rogivande att promenera längst Mälaren :)
På hemvägen åkte vi till Babyproffsen. Vi ville höra efter om det går att byta ut bakhjulen på vagnen till punkteringsfria. Den ena ventilen krånglar och pyser ut luft stup i kvarten, vore skönt att slippa lufthjulen.
Det skulle gå att beställa hem hjul från Britax Go Big och sätta på vår Go Next men hon visste inte vad det skulle kosta, får se vad hon säger när hon ringer imorgon.

Sen börjar vi fundera på vilken bilstol vi skall köpa, Cate sitter inge vidare i babyskyddet längre, det funkar ett tag till men det är trångt och bökigt. Vi lutar åt en Britax Max Way men måste läsa på lite om den innan.

En röd vore nice :)

5 kommentarer:

 1. Vi har en svart Max way, är jättenöjda än så länge 😊

  SvaraRadera
 2. Vi har också Max way, de hade bara svart på babyproffsen, och är såååå nöjda!
  Har den i mitten bak, och det känns tryggt iom sidokrockar.

  Viktigt att hon kan sitta stadigt utan stöd innan ni byter bara! Hon behöver den stabiliteten i dessa stolar. Vi byter vid 6 månader 😊

  SvaraRadera
 3. Vi har också Britax Max Way till Oline. Superbra! Vi bytte dock inte förrän vid 8-9 månader har jag för mig men hon var nog kortare än Cate. Frej får ha sitt babyskydd ett tag till i alla fall. Han sitter inte stadigt än.

  SvaraRadera
 4. Jag har läst att barnet skall kunna sitta själv innan man byter stol, konstigt att hon på Babyproffsen inte sade någonting om det, själv glömde jag ta upp det. Skall fråga när dom ringer tillbaka, dom kanske bara vill sälja och bryr sig inte om att informera ordentligt.. Säljaren vi pratade med sade att Cate kan börja använda den nu eftersom hon väger över 9 kilo..

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)