23 januari 2017

Cate's matgrejer

Så här ser det ut i köket bland Cate's grejer. Framme på bänken står hennes ersättning, gröt, kex och mediciner. Den senaste tiden har jag börjat fylla upp behållarna med rätt mängd pulver, så smidigt att slippa stå och mäta upp när det är dags för mat, särskilt på kvällarna och nätterna.
En egen låda behövde hon så hon fick en ganska stor. Sätter alltid ihop sugdelen med den runda delen på nappflaskorna direkt dom kommit ut från diskmaskinen så det också är klart när det är matdags.
Locken till Twistshakeflaskorna, är det bara jag som har problem att få upp dom, helvete vad dom sitter hårt! Måste nästan alltid använda en kniv för att bända upp dom.

5 kommentarer:

 1. Jag gör annorlunda än dig när jag förbereder ersättning. Skriver ett blogginlägg om det imorgon. :) /Jessica

  SvaraRadera
 2. Ska hon inte äta nan 2 nu? Sonen gick över när han var ca 6 månader och någon v. Den är ju från 6 månader :) förresten: bra organiserat! :) Vi mäter upp gång för gång ( förutom förbereder inför nattens mål)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon blir 6 månader den 9:e så snart är det dags för Nan 2 och även välling, spännande :)

   Radera
 3. Jag tycker också de locken är tröga, men skruvar man bara fast dem på flaskan så är det inga problem att få av dem. Skulle aldrig bända upp dem med kniv, blir det inte fula märken då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha, skall försöka skruva och se om det blir lättare, tack för tipset :)

   Jo det är klart det blir små märken men det spelar ingen roll, skall ju inte direkt spara dom sen.

   Radera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)