6 januari 2017

Det har varit sjukstuga här

Natten till tisdagen blev Mr. Engström sjuk och spydde hela natten, vi trodde först att det var matförgiftning eftersom han hade ätit räkor under dagen och varken jag eller Cate blev dåliga, så var det inte utan det är vinterkräksjukan som kommit på besök.

Igår på kvällen började Cate spy som en räv så lillan hade blivit smittad. Under 1 ½ timme spydde hon 8 gånger, det var så hemskt att se, hon fick vatten och isbitar men så fort något kom ner i magen spydde hon igen. Efter en stund blev hon alldeles slapp i armarna och benen så då ringde vi 1177, vi hade ingen vätskeersättning hemma så vi fick ett recept på egen vi kunde göra, när jag hade gjort den så hade hon somnat. Det blev inga fler spyor efter det och hon sov hela natten.

Mellan kl 22-00 hade jag tvättat två maskiner med nerspydda kläder, filtar och trasor. Jag var vaken länge för att hålla koll på henne så idag är jag trött 😴

Vi har ju alltid sagt att Cate är en sådan glad bebis och till och med igår när hon mådde dåligt var hon glad, hon gnydde lite emellanåt men annars var det bara glada och snälla miner. Idag är hon lite matt men har i alla fall ätit frukost och det fick hon behålla :)

2 kommentarer:

  1. Stackars lilla Cate o Jörgen.
    Hoppas att ni snart mår bättre. Pappa.

    SvaraRadera
  2. Men vad jobbigt. Krya på till J o C.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)