23 januari 2017

Potatis och sej

Den här maten var helt okej enligt Cate, det var andra dagen hon åt av den men idag råkade jag göra misstaget att lägga fram kexen så hon såg dom. Det blev bara några skedar innan hon prompt skulle ha kex istället. Igår åt hon mycket mer fisk 🐟. 
Idag när jag vaknade så låg pinglan på mage i hennes säng, hon var vaken och låg och stånkade. Första gången hon vänt sig helt i sängen, annars gör hon bara det på hårda underlag.

Snart är det en vecka sedan hon gjorde nr 2 igen.. Det som gick så bra för några veckor sedan då hon gjorde det 2-3 gånger i veckan. Nu är jag uppe i 7 ml Laktulos men det verkar inte hjälpa nämnvärt. Har det inte kommit något imorgon eftermiddag så blir det lavemang.
Det här har vi testat hittills/gör fortfarande vissa grejer.
* Laktulos
* Katrinplommonpuré
* Massage
* Pysventil
* Dricka vatten
* Rapsolja i ersättningen

Nästa måndag är det dags för BVC igen. Har en hel del funderingar inför det besöket.

6 kommentarer:

 1. Imponerande! Trot det är första jag hör om som gillar den burken 😛
  Men så jobbigt med magen!! 😢

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller på att spy bara jag känner lukten, hatar fisk!

   Radera
 2. Brukar göra lite gröt, lös. Blanda i katrinplommon och lite päronpure. Ibland även lactulos i det. Allt till en fin mysig röra.

  SvaraRadera
 3. Och gör så varje gång du ger gröt (kanske utan lactulos, så hon inte får för mkt). När du sedan märker att det blir för "bra" så ta bara katrinplommon. Hjälper alltid min och hon har haft stora problem med magen då hon kom 3 mån för tidigt.

  SvaraRadera
 4. Bra tips med maten. Vi har testat en laxgryta den gillade han inte. Så kanske ska testa denna

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)