25 februari 2017

Vi åkte till Västerås

Idag tog vi en tripp till Västerås. Shoppade en del och åt grekisk mat, så jävla gott :) Vi åkte också runt och kollade på olika ställen vi skulle kunna tänka oss att bo på, Barkarö och Enhagen bland annat. Tänkte åka till Gäddeholm och Tidö-Lindö också men insåg att där vill vi inte bo, det blir för långt bort.
Nu var Cate verkligen i behov av en ny bilstol, går knappt att knäppa babyskyddet längre så vi åkte till Babyproffsen. Jag hade redan bestämt att jag ville ha en röd Britax Max Way och när vi kom dit visade det sig att den var på kampanjpris, toppen!
Fick till och med hjälp att sätta dit den, det verkade askrångligt så nu sitter den där den sitter, kommer inte flytta på den! Den fick mittenplatsen i baksätet :)
Har varit på Babyproffsen många gånger men det var först idag jag upptäckte att det fanns en övervåning!

4 kommentarer:

 1. Mums, vad gott med grekisk. Vi har gjort Souvlaki som vi snart ska äta :)
  Jisses vad hon växt lilla Pinglan <3

  SvaraRadera
 2. Bra val av både stol och plats 😊😊
  Alltså husen på tidö-lindö 😍😍😍 men sjukt dyra och långt in till stan 😕 Eller Skultuna är väl lika långt, men här finns ju allt liksom. Som en ministad

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men exakt så känner jag, Skultuna vill vi absolut titta på, härligt att ha allt på samma ställe. Vi har inte sagt att vi måste bo i Västerås, bara mycket närmare än nuläget :(

   Radera
 3. Synd ni inte åkte förbi här, få hade ni gärna fått komma in och säga hej :) Jag saknar en affär här ute, annars tycker jag det är ganska så skönt att komma bort från city. Fast jag skulle vilja bo mer "ensamt" här ligger tomterna så tätt. Enhagen är jättefint :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)