27 mars 2017

Varit hos tandläkaren

På förmiddagen hade jag tandläkartid och det gick inte så bra.. Visste att jag hade ett hål eftersom jag känt ilningar då och då.. Det var ett väldigt litet hål så jag fick välja om vi skulle laga det eller inte, det vill jag så klart göra, tänker inte gå med hål i tänderna och veta om det!
Sedan har jag två visdomständer som bråkar, den ena har jag haft hål i länge men den har inte gått att laga den eftersom tandköttet täckt den, nu har den kommit upp och skall lagas. Och så den andra visdomstanden, också hål men det hålet har gått väldigt djupt så tandläkaren rekommenderade att dra ut den! Aldrig sade jag, den skall lagas! Men nu har jag funderat under dagen och beslutat mig för att dom får ta bort den i alla fall, även fast jag är livrädd 😱!

Nu gäller det att boka två tider, en för lagning och en för att dra ut. Tyckte också att jag blivit lite mörk mellan två tänder och misstänkte tandsten. Jag vill absolut inte ha missfärgade tänder och det har stört mig jättelänge så jag fick även träffa tandhygienisten så tog hon bort det, det behövde jag inte betala för, tack tack :) Hon fnissade lite och sade att det knappt var någon tandsten att tala om, typ det minsta hon tagit bort.

Köpte hem en flaska flourskölj, jag är väldigt noga med mina tänder så jag blev chockad efter dagens besök. Jag tror att whitening tandkrämen från Thailand är boven i den här, det lär knappast vara någon flour i den, haha..

1 kommentar:

  1. Jag har dragit ut en visdomstand. Va4 inte farligt alls. Gick snabbt och kändes ingenting. :) /Jessica

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)