20 april 2017

"Nej nej nej"

Nu har Cate börjat säga nej till det mesta, särskilt om jag och Mr. Engström säger något till henne eller ställer en fråga. Det är så gulligt :)

Tråkigt väder idag så vi håller oss inne och myser. Har några Traderaannonser som går ut idag så jag lär packa dom. Ni vet hon som vann en av mina auktioner men inte betalade? Det var bara bra för idag sålde jag plagget igen för nästan dubbelt så mycket :)

Borde städa lite också men nä, det orkar jag inte. Är väldigt seg idag!

3 kommentarer:

 1. Jag har också en som vunnit en auktion för många dagar sen, men svarar varken på mail eller sms. Undrar hur länge man ska vänta innan man lämnar omdöme och lägger ut den på nytt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har skrivit att jag vill ha pengarna på mitt konto senast 3 dagar efter avslutad auktion. Så jag tänkte ge henne negativt omdöme en vecka efter det. Nu gjorde jag ju det tidigare eftersom jag såg att hon redan hade massa negativa så jag förstod att några pengar skulle inte komma.

   Det kan ju faktiskt ha hänt något. En gång när jag låg på sjukhus fick jag ett samtal av en säljare som var lite upprörd att jag inte hade betalat. Jag hade ju inte en tanke på några auktioner då, hehe..

   Radera
  2. Ja, jag väntar ett tag till. Kommer ihåg att Micke stackarn fick hålla på och posta paket och mejla med köpare när jag hamnade på Akkis.Var flera auktioner som gick ut i samma veva.

   Radera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)