6 maj 2017

Fullt upp idag

Nästa vecka har som sagt Mr. Engström tagit pappaledigt. Mest för att vi behöver fixa/renovera klart här hemma, är en del saker att fixa till vi kan sätta ut huset till försäljning. Även fast det mesta bara är småsaker så tar det tid..! Vi skulle så gärna vilja få ut huset till sommaren.

Jag berättade för mina parents att Mr. Engström skulle ta en vecka ledigt så vi kunde göra klart, då visste vi inte när det skulle bli men jag frågade om dom kunde vara barnvakt så vi inte blir störda. Det kunde dom så klart men eftersom vi inte visste när det skulle bli så krockade det med deras andra planer. Synd, det är inte lätt att påbörja grejer när Cate härjar runt överallt och lättast jobbar jag och Mr. Engström på varsitt ställe.

Har suttit och googlat på vad man skall tänka på inför visning och även stölder vid visning. Vi kommer ju så klart inte ha några värdesaker kvar i huset men ändå, vill inte bli av med grejer och det förekommer ju.
Sen är det svårt med hur mycket man skall plocka bort, det skall ju inte vara personligt, dom kommande ägarna skall ju inte störas av våra personliga grejer utan tänka in sina egna. Många skriver att det är bara att börja flyttpacka direkt med alla överflödiga saker, jag håller inte med. Tänk om huset inte blir sålt?
På visningsdagen lär vi packa bilen full med grejer + djuren, dom får ju inte vara hemma. Hehe, eller det blir väl ett släp för vår del så mycket saker som vi har.

2 kommentarer:

  1. När vi sålde lägenheten på östra hamnen så ingick det i vårt mäklarpris en som gav tips om vad man skulle plocka bort och sådär. Det var verkligen mycket som var nerpackat i förrådet när vi tog bilder och hade visningar.

    SvaraRadera
  2. Samma för oss som för lina 👆🏼 Det kom en stylist typ som hjälpte oss styla inför visning, och berätta vad som var bra att ta bort

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)