15 juni 2017

Catie cay

Helt plötsligt har Cate börjat sova i sitt eget rum, inte varje natt men typ varannan.. Jag och Mr. Engström jobbar med huset till sent på nätterna så då somnar hon i sitt rum och sedan vaknar hon inte förrän på morgonkvisten. Känns jättekonstigt att vakna på natten och upptäcka att spjälsängen bredvid mig är tom, haha..

Hon har också börjat säga "titta" och så pekar hon på någonting som hon vill utforska. Det här med att släppa/kasta grejer på golvet så vi skall plocka upp har hon kommit på ordentligt nu, hon tycker det är askul.

Hon går ganska snabbt från ena änden till soffan till den andra men ibland är hon lat så då sjunker hon ner och kryper istället. Spela på Mr. Engströms gitarr och borsta tänderna älskar hon :)

Nästa vecka skall vi åka till Vallby friluftsmuseum och kolla på djur, hon älskar djur. När det kommer reklam på TV:n och något djur är med så säger hon titta och blir helt lyrisk.

På onsdag skall vi tillbringa hela dagen i Sala, vi har läkarbesök, BVC-besök och så skall bilen in en snabbis på verkstaden. Då går vi nog till stora lekparken och gungar. Vi har aldrig varit där.

Så där, nu har ni fått en liten uppdatering om pinglan :)

1 kommentar:

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)