5 juni 2017

Full fart..

Sedan vi kom hem har vi varit i full gång..
Jag har skrapat och putsat fönster och Mr. Engström har fixat massa annat.

På måndag nästa vecka har vi bokat in ett möte med en mäklare, han kommer hit och skall titta och vi har tusen frågor och funderingar. Shit vad krångligt det är att sälja hus! Igår satt vi i tre timmar och kollade upp massa grejer på nätet..
Vi har inte bestämt oss för vilken mäklare vi skall anlita än, det finns tre att välja på i Sala.
Men vi har fortfarande en del att fixa.. Vi jobbar på som tusan men samtidigt, allt kan inte vara perfekt!

Måste ringa och boka om Cate's BVC-tid nästa vecka, den krockar med mäklartiden, hade inte en tanke på hennes tid när vi bestämde med mäklaren :(
På tisdag skall Mr. Engström (och eventuellt jag och Cate) till Stockholm för Mr. Engström skall opereras. Han fick en tid för operation för ett tag sedan i Lund.. Vi började kolla upp tågtider och hotell  och sedan slog det oss, varför just i Lund, det är ju typ 7 timmar härifrån.. Vi har privat sjukförsäkring och har varit i både Västerås och Stockholm tidigare på undersökningar, tänkte att det kanske blir långa resor när man går privat om det är något speciellt.. Men när vi kollade upp det så visade sig att det hade blivit helt fel, det var självklart att Mr. Engström skulle få komma till Stockholm och inte Lund! Det hade blivit fel i bokningen, jävla tur att vi inte bara åkte till Lund.. Vi hade nämligen tänkt ta en tur över till Danmark när vi ändå var i närheten.

Imorgon får vi besök av mina parents :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)