7 juni 2017

Släpp in mig!

Pinglan vill in till pappa när han spelar gitarr.. Det får hon så klart inte eftersom det är för högt ljud. Snart borde hon vilja sova..
Imorgon skall vi åka en sväng till Avesta, vi har anlitat en mattläggare där (måste byta ut våtrumsmattan i tvättstugan innan försäljning) så vi skall välja matta imorgon. Sedan kommer dom nästa vecka och kollar läget, sedan dröjer det ytterligare 2-3 veckor innan jobbet blir gjort :(
Och så har Mr. Engström mailat ett par företag angående energideklarationen som man måste göra när man säljer. Hoppas inte det dröjer allt för lång tid innan den kan göras!

Innan vi säljer skall vi göra om i sovrummet också. Vi tog bort en garderob där för ett tag sedan och under fanns det inget golv så ett nytt golv inhandlades idag (visar sen). Och så skall fondtapeten bytas ut, antingen mot en ny tapet eller en vit liggande träpanel. Vi gör allt precis som vi vill ha det ifall om huset inte blir sålt och vi "måste" bo kvar. Vi tänker inte sälja om vi inte får det pris vi vill ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)