3 februari 2018

Haft fullt upp

Det har varit lugnt här på bloggen, är så dålig på att tidsinställa inlägg nu för tiden och Bloggers app går knappt att använda :(

I går åkte vi till Virsbo men inte med tåg som vi hade planerat, Mr. Engström tog ledigt för han hade ett ärende så han följde med :) Efter ärendet åkte vi en sväng till hans jobb, Carina ville så gärna träffa Cate igen. Det är mysigt att åka dit då och då. Sedan blev det lite shopping och hem till parents, Lena kom dit och fikade. Cate var riktigt glad och på väldigt gott humör, vår lilla solstråle.

Idag åkte vi hem redan på förmiddagen eftersom vi var bortbjudna på eftermiddagen. Vi stannade på Erikslund och handlade på hemvägen och när vi kom hem hann vi äta, duscha, tvätta och söva Cate. Sedan åkte vi hem till Vladimira, Ludde och Dominik, vi var trötta när vi åkte dit så vi trodde inte att vi skulle bli kvar alltför länge men i hela fyra timmar blev vi kvar! Dom bjöd på underbart gott fika och senare fick Cate äta tillsammans med Dominik.
Som vanligt var Cate extremt tillbakadragen i början, hon släppte loss efter ett tag och lekte och busade med Dominik :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)