16 februari 2018

Inskolning | Dag 4

Kl. 9-efter vilan

Idag när vi kom fram gick vi in och lekte en pytteliten stund sedan var det dags att gå ut. Cate var bara ute 40 minuter, hon var lite kinkig utomhus. Då gick vi in och ritade istället :)

Till lunch blev det fisk, potatis och örtsås. Det fanns både kokt och stekt potatis så Cate åt lite stekt och grönsaker till det. Hon kan knappast ha blivit mätt. Det tar nog ett tag innan hon kommer igång med maten där.
Sedan var det dags för vilan, det var sex barn som skulle sova och alla sov utom Cate, hehe.. Det såg väldigt lovande ut i början, hon lade sig ner och gosade in sig i täcke och kudde, lyssnade på musik och filosoferade. Men sen "piggnade" hon till och ville mest busa, fast hon stannade i alla fall på sin madrass hela tiden. Tror vi gav upp efter en halvtimme. Då gick vi hem och nu sover hon så sött i sin säng.

På måndag är vi hemma eftersom förskolan har kompetensutvecklingsdag så nästa vecka blir det också fyra dagar för oss. Skall börja lämna Cate en liten stund på tisdag.

2 kommentarer:

 1. Hur lång inskolningstid är det? Usch, jag kommer ihåg första gången jag skulle gå ifrån och säga hej då. Fy fasen vad det rev i mammahjärtat när ungen/ungarna grinade ihjäl sig. Fast sen var det ibland svårt att få med dom hem i stället :D

  Hon är duktig lilla Pinglan <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir 9 dagar totalt :) Idag är vi lediga för fsk har kompetensutvecklingsdag. Sen får vi se hur det blir imorgon eftersom hon är förkyld idag.

   Ja usch, jag som är så blödig också. Kommer garanterat börja gråta vid lämning, i alla fall om jag märker att Cate blir ledsen :(

   Radera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)