8 juni 2018

Testar nya blöjor | Pampers Baby-dry byxblöja

Storlek 4, 9-15 kilo.

Cate har aldrig kunnat ha blöjor från Pampers.
Dom har ju en lotion inuti och det har resulterat i rodnad och efter ett tag sår. Nu när vi skulle köpa byxblöjor testade vi ett paket och det har gått bra. Pinglan har använt enbart dessa i drygt en vecka och hon är varken röd eller irriterad, bra! Jag känner på lukten att dom är impregnerade men antingen har Pampers gjort om dom eller så har Cate blivit "tåligare".
Tidigare upplevde jag att Pampers blev svampiga och tunga vid minsta lilla kiss men inte dom här, väldigt stor skillnad!

Jag tänkte ta Libero som vi använt tidigare men jag gillar inte riktigt passformen på dom. Jag hoppas att dessa kommer funka i längden :)
Fattar inte varför Ica basic inte gör byxblöjor! Det märket fungerar absolut bäst på Cate.

6 kommentarer:

  1. De där har Emma som Nattblöjor och haft länge 😊 på dagen kör vi libero, de sitter bäst på Emma.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hur kommer det sig att ni inte använder Liberoblöjorna på nätterna?

      Radera
    2. Libero har ju inga Nattblöjor, därför köpte vi Pampers dry nights där i början och sen har det fortsatt. Kanske att libero skulle funka på natten också trots att det inte är Nattblöjor?

      Radera
    3. Vi har aldrig använt speciella blöjor på natten, har aldrig förstått anledningen. Men visst, vissa kanske kissar snett eller något när dom ligger ner..

      Radera
  2. De där kör vi jämt, fast stl 5 sitter bäst på Dahlia . Stl 4 har dock lillasyster 4 månader (tjockis)... 😂😂😂 /Jessica

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, men gud vad sjukt att Cate och Daisy har samma storlek :)

      Radera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)