11 augusti 2018

Dagen i Riga

Vi hade bokat en guidad tur på 1½ timme direkt vi kom fram. Först en busstur som var otroligt intressant. Och vilken stad, herregud vad vackert det var :) 

Vi väntar på att åka.
Precis klivit av bussen och skall fortsätta den guidade turen till fots.
Efter den guidade turen var det dags för lunch.
Vi hittade en supermysig uteservering som vi slog oss ner på, när servitören kom med menyerna berättade han att uteserveringen stänger om tjugo minuter (på grund av ett stadslopp). Vi flyttade in istället men det var ett misstag, vi skulle verkligen gått vidare.
Det var inte många timmar vi hade i land och detta restaurangbesök tog 1½ timme, otroligt segt ställe. Tog jättelång tid innan vi fick beställa, sedan vänta på maten i evigheter.. OCH, det var inte ens mycket folk! Det kändes som att dom ville hålla oss kvar bara för att vi satt vid ett fönsterbord. Men men.. Maten var helt underbar!
Cate blev trött på slutet och låg i vagnen en stund, vi trodde att hon skulle somna men det gjorde hon inte. Vår envisa tjej!
Det tog ungefär 20 minuter att gå från gamla stan till hamnen. När vi började gå blev himlen väldigt mörk och det kom några regnstänk, typ 12 stycken 😁.
Vi vill verkligen åka tillbaka, antingen med båt eller flyg och bo kvar på hotell så vi hinner se mer :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)