6 juli 2021

Bytt veterinär, målat och utekatt

Idag skulle vi till veterinären för vaccination av Gibson. Skulle dit för några veckor sedan men då ringde dom och avbokade samma dag. Precis samma hände idag, vaknade av att jag hade missat samtal och lyssnade på meddelandet, blev så arg!
Gibson måste vara vaccinerad om vi skall kunna lämna in honom på kattpensionat om vi vill iväg någonstans på semestern. Man får nämligen inte lämna in en nyvaccinerad katt, det måste ha gått cirka två veckor. Så nu skiter vi i Vettris och listar Gibson på en annan klinik, har fått tid redan nu på torsdag, det var sista tiden innan augusti, pjuh..!

Annars då.. Vi har målat, i solsken, regn och åskmuller. Vilket konstigt väder det är!


Gibson blev utekatt idag.
Det var starka protester, skrik och gråt från Pinglan, hon är så rädd att något skall hända honom. Till slut lugnade hon ner sig och insåg att det bästa för Gibson är att få vara ute och så blev det.
Vi trodde att han skulle sticka iväg och vara borta länge första gången men icke. Han går iväg och kommer hem och visar upp sig emellanåt. Nu har han varit på framsidan ett par timmar och går in och ut. Skall snart locka in honom för jag vill inte att han skall vara ute på nätterna nu i början.


Ett fint halsband har jag beställt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)