5 september 2021

Vattenläcka

För en tid sedan upptäckte vi en vattenläcka i stora badrummet. Det har varit turer hit och dit med försäkringsbolaget, rörmokare och byggfirmor..
Vi har fått en provisorisk dusch (duschkabin) i tvättstugan där vi duschar nu, i början åkte vi hem till Anders och Lena i Hallstahammar och duschade 😂, spolade i toaletten med vattendunkar och kokade vatten när vi behövde varmvatten, så drygt!

Nu har vi tömt rummet och imorgon kommer rörmokaren och tar bort toalett, dusch, badkar och handfat. Dagen efter kommer byggfirman och river hela badrummet 😭.

Vi skall välja nytt kakel och klinker men har inte hunnit titta på det än. Nya möbler vill vi ha också så klart, kan inte sätta in gammalt i ett nyrenoverat badrum.2 kommentarer:

  1. Nää fy fan vad trist! Det det ju fräscht och fint ut liksom! Hoppas ni får allt på försäkringen, det fick vi då det var nåt rör innan toaletten som läckte. Men satan var tid allt tog. Vi hade badkar uppe som vi fick duscha i, i typ ett halvår. Men sjukt snyggt har vi nu, i både tvättstuga och badrum

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)