15 januari 2016

Britax Go Next Duo

Alldeles för tidigt det här med barnvagn men fundera och kika runt gör ju ingenting. Jag har alltid velat ha en Bugaboo men när jag fick syn på den här för några månader sedan blev jag så kär. Jag älskar att den är så modern och stilren! Den kostar ungefär lika mycket som Bugaboo-modellen jag ville ha, strax över 11 tusen. Det är mycket pengar men vi vill inte köpa begagnat, det är inte vår stil.

Skall vänta till efter RUL (rutinultraljudet), ser allt bra ut med ärtan då så skall vi åka och klämma och känna på denna (och andra också för den delen).
Jag väntar samtal från specialistmödravården idag, skall få ett datum för RUL. Jag kunde inte hålla mig utan ringde redan nu och bokade en samtalstid, även fast jag lovade mig själv att vänta till i slutet av nästa vecka..

8 kommentarer:

  1. Min kompis velade mellan denna och Buggaboo Buffalo. Men de fick inte in britaxen i bilen så blev Buffalon :)

    SvaraRadera
  2. Jag är förresten som du, köpte alla 4 vagnar nya *asg* likaså alla bilstolar 8st har jag köpt..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha ja, nytt är nice :)
      Men guud, 8 stycken..??!!

      Radera
    2. Ja, jag hann sälja av första stolen innan Elin blev till. Så stol nr 2 var så sliten så jag köpte en ny haha. Så de andra 4 har vi bilarna nu :)

      Radera
  3. Tänk bara på att hjulen är väldigt små. Kan bli svårt på vintern med snön, ni bor ju också lite mer på landet som vi :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns andra hjul att köpa till :) Reagerade nämligen på samma sak..

      Radera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)