21 juli 2016

Dumlekakor

Mr. Engström hittade ett recept på dumlekakor som jag blev beordrad att baka. Vi fick tag på alla ingredienser förutom Noblesse, efter man tagit ut kakorna ur ugnen skulle man lägga på en Noblesse som skulle smälta ovanpå.
Istället köpte vi en chokladkaka, Geisha, tycker att den är ganska lika, med crisp i. Jag smälte kakan i vattenbad och tänkte hälla över men det gick inte, det var för tjockt så det blev bara kladd.
Nästa gång måste vi ha hem Noblesse, mest för utseendets skull för dessa var underbara i smaken men fula som satan, kommer definitvt göra dom många gånger till! 

Nehej, nu kan jag inte sitta här längre för nu skall vi grilla hel fläskfilé och mysa i solen :) Fy fan vad ett glas Chardonnay skulle sitta fint nu, hehe..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)