16 november 2023

En salig blandning

Pusslet jag håller på med just nu..


Hittade två fina blommor på Blomsterlandet.
Trivs både inne och ute stod det, öh.. En är redan död kan jag berätta och den andra är inte långt ifrån graven heller.. Den "levande" ställde jag i fönstret idag, tänkte om den fick för lite ljus där den stod på köksön.


Fåglarna har fått lite gotti gotti :)


Mr. Engström startade upp Hello fresh prenumerationen igen. Hittills har vi ätit två rätter, båda var sjukt goda. Så roligt att laga nya rätter efter recept!



Cate tränar på gitarrläxan.
Läxan gör hon alltid dagen innan (med påminnelse av oss) så något stort intresse för "gitarrande" verkar det inte vara, haha..


Två bilder från hotellet som vi var på i helgen:



Jag har planterat om alla Cates kaktusar.
Aj, trots grytvante i silikon!



Dom står här i väntan på att hitta en permanent plats..


Mr. Engström kom hem med blommor för ett tag sedan <3


Vi tog bussen till stan efter skolan igår, jag hade planer för mitt hår och behövde köpa färg. Blekte utväxten som var förfärlig och köpte sedan en silvertoning som jag lade i efteråt. Silvertoningen var helt värdelös, det enda som fäste var på några slingor av längderna. Såg ut som en albino efteråt så idag skulle vi åka till ICA maxi så jag kunde köpa en ny toning, det går inte att hitta på stan för det finns knappt några bra affärer där längre..
Men, under dagen körde jag en silverschampo-kur som gjorde håret fint så någon toning behövs inte i nuläget.


Har haft problem med med ansiktet sedan vi var i Grekland, plitor och knottror främst i pannan. Så stora att jag kan pilla loss dom flera gånger om dagen. Jag var så dum att jag använde Hawaiian tropic sololja i ansiktet hela veckan, det kommer jag aldrig göra om kan jag berätta.

Ögonkrämen använder jag både morgon och kväll och krämen som dagkräm.
Valde veganska produkter denna gång utan massa skit i.


Denna använder jag som nattkräm och som nattmask vid behov (rikligare mängd appliceras):

1 kommentar:

  1. Hallå, längesen jag kommenterade, men jag läser såklart din blogg. Skyller på lathet helt enkelt. Tänkte tipsa om en sak när du planterar om kaktusar - en vanlig grilltång kan funka bra. Ha det fint och hälsa <3

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)