12 mars 2018

Tillbaka till vardagen

Oj vad svårt det var att få upp pinglan idag, hon sov och sov.. Till slut reste jag upp henne så hon satt lutad mot mig, då vaknade hon sakta..
Ungefär en kvart innan vi skulle gå frågade jag henne om det skulle bli roligt att gå till dagis och leka med kompisarna, det tyckte hon och hon ville iväg på en gång. Förklarade att vi kan inte gå än, då kommer vi alldeles för tidigt. Hon hämtade sina ytterkläder och pekade på vagnen, hon var så ivrig.

När vi kom fram skulle dom ut på en gång så då fick hon inviga galonbyxorna. Vi köpte en storlek för stora så vinterkläderna får plats under. Alltså shit vad söt hon var, så ut som en stoppad korv. Det var kaos i kapprummet när alla skulle få på sig sina kläder så Cate var lite orolig, hon blev ledsen när jag sade hej då.
Om en halvtimme skall jag gå och hämta henne. Jag saknar henne nu ♡

3 kommentarer:

 1. Mina kommentarer verkar inte komma fram? 🤔
  Men hur känns det, är inskolningen klar nu? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad konstigt, vet att en till haft problem att kommentera. Vet tyvärr inte vad det beror på. Dom hamnar inte i skräpkorgen heller.. :(

   Ja inskolningen är klar, det blev bara 7 eller 8 dagar totalt. Det har gått väldigt bra. Hon blir ledsen vid lämning, hon sover varje dag och börjar äta lite mer för varje dag verkar det som. När vi pratar om dagis hemma blir hon alltid jätteglad och vill dit :)

   Radera
  2. Åh vad skönt att det går bra :)

   Radera

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)