1 februari 2013

Teatern i går

Nu är jag äntligen tillbaka i bloggvärlden igen.
I går kväll när vi kom hem från teatern var vi så trötta så det blev raka vägen in i sängkammaren. Innan jag somnade så kopplade jag av med avsnitten Allt faller från samma kväll, oj oj vad bra det var i går, helt klart dom bästa avsnitten. Det bästa var när Tussan skulle på floating.. Så jävla B!

Men nu tillbaka till ämnet, teatern. Vi hade en jätte mysig kväll i går och pjäsen var mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara. Det var ett genrep vi var på och biljetterna fick vi ifrån Mr. Engströms jobb, väldigt snällt. Vi var inte alls många, 20-30 personer kanske, kändes skapligt konstigt i en så stor salong men ändå skönt på något sätt.

Kuta och kör är en klassisk fars, som bygger mer på missförstånd än på att smälla i dörrarna. Handlingen kretsar kring en taxichaufför, John Smith, i London år 1983. Han är i allra största hemlighet gift med två fruar, som är helt ovetande om varandras existens.
En dag råkar John ut för en olycka och registreras med två adresser på sjukhuset. Två polismän från Johns olika distrikt börjar rota i saken. Johns vän, Stanley, blir indragen och ska hjälpa sin vän. Den ”hjälpen” kommer att sätta igång en karusell av missförstånd och lögner. Hjälpe sig den som kan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, hoppas du kommer tillbaka :)